• Warm Welcome

    THE FIRST IMPRESSION OF THIS CONTEMPORARY
    RESIDENCE SETS FASHIONABLE LIVING DESIRES
    ALIGHT.

    The two main entrances to this residence are marked by modern
    archways and a 2-storey security centre, uplifting the aesthetic
    value of the security facilities. The entire development is ringed
    by a buffer of greenery, and running parallel to this lush belt is
    predominantly a 24’-wide internal road with 2-lane ingresses
    and egresses. This spacious and appealing design concept
    makes driving both a pleasure and a scenic adventure.

    The entire perimeter of the development is fenced with an 8'
    anti-theft boundary, and each residential tower drop-off is shielded
    with an extended 10’-tall perimeter wall designed to complement
    the ambient greenery. This provides a two-fold benefit: increased
    security and privacy, as well as a canvas for designer landscaping.

  • Graceful Reception

    THE DIVERSE ARCHITECTURAL FACADES LEADING TO
    THE POTPOURRI’S LOBBY ADD A TOUCH OF
    UNEXPECTED DRAMA. THE IMPACT OF HIGH CEILINGS
    AND A DESIGNER-CRAFTED LOBBY INTERIOR CREATES
    AN INSTANT IMPRESSION THAT IS TIMELESSLY CHIC.

    Inside, a 3-tier security system controls access through
    entry points, the car park lift lobbies, as well as lift control panels
    that allow access to the resident’s designated floor. Every unit has
    an audio-video intercom that not only provides direct
    communication to the security centre, but also gives residents the
    convenience of identifying guests on the video stream from the
    comfort of their own homes.

    Fully embodying the concept of plug-and-play, The Potpourri is
    built with a fibre optic backbone, enabling residents to upgrade
    their technology quickly and easily in the future.

  • Inspired Tapestry

    MODERN WITH A TOUCH OF WHIMSY, THE FACILITIES
    DECK IS A SHOWCASE OF INNOVATIVE DESIGN.

    Podium walkways link the various facilities scattered on the
    recreational level, giving you a different living experience. A myriad
    of sky facilities such as the Sky Lifestyle Lounge, the Sky
    Audio-Visual Lounge and the Sky Lounge with Pool are intertwined
    to add a sense of continuity and cohesion, creating a synergy
    between facilities and landscape that heightens and enhances the
    vibrancy of the development.

  • Aqua Palette

    AN INVOCATION OF BEAUTY THAT REVITALISES THE
    SOUL, THE VIEWING GALLERY ABOVE THE POOL DECK
    REDEFINES THE MEANING OF ART APPRECIATION.

    On the facilities podium, a 50m lap pool glitters cool blue on a
    hot day, while the fully-equipped gym is a healthy diversion for
    the active.

  • Ripple & Splash

    BE IT HYDROTHERAPY OR RECREATION, A
    MULTITUDE OF SHADED POOLS FULFILL WHAT THE
    BODY AND MIND YEARN FOR.

    Organic and fluid in shape, the pools flow across the facilities
    podium with cabanas dotted alongside. Lazing and idling are
    the right things to do.

  • Verdant Harmony

    THE COMPOSITION OF CANOPIED TREES, HEDGES,
    LINEAR STONES, SCULPTURAL BENCHES AND SPLASH
    POOLS CREATES AN INTERACTIVE GARDEN WITH
    EXCITING LANDFORMS AND VISUAL DRAMA.

    Over 40% of The Potpourri is embraced by lush landscaping,
    spanning over 3 acres of the entire development footprint.
    This generous allocation envelops residents in luxuriant
    surroundings, evoking a feeling of calm and serenity upon
    stepping foot into the enclave.

  • Invigorating Ring

    THE LUXURIOUS POTPOURRI CLUBHOUSE IS OUTFITTED
    WITH A VARIETY OF SPORT FACILITIES AND ACTIVITY
    ROOMS THAT KEEP YOUR RECREATIONAL VIGOUR ALIVE.

    Upon entry on the ground floor, residents are greeted by the
    dining lounge, kitchen and residents’ lounge. Two levels up are
    the badminton courts, multi-purpose hall, management office,
    kindergarten and nursery, while up on the rooftop, a landscaped
    garden is the perfect place to hang out with friends and family.
    This multi-level clubhouse is also linked by bridges that connect
    directly to the Main Facilities Podium, easing accessibility
    for residents.

    Trez Canopy
  • Healthy Arena

    THE ACT OF WORKING OUT IS ELEVATED TO NEW
    HEIGHTS IN THE POOL-FRONT GYM, WHERE EXERCISE
    IS INVIGORATING AND THE VIEW, IMPRESSIVE.

    A sunken tennis court is surrounded by greenery, keeping it cool
    and shaded the whole day through.

    Tennis Court

  • Play Time

    A FEAST FOR THE SENSES, THE WOK PAVILION IS
    A SHOWPIECE OF LIFESTYLE AND LEISURE THAT
    DEMONSTRATES AN ARTISTIC FLAIR.

    Ideal for gatherings, parties and celebrations, the Wok Pavilion
    hosts outdoor kitchen space and an organic garden with fruits and
    vegetables to encourage appreciation for nature and cooking.
    Designed to stimulate social activities, the Wok Pavilion area is
    a lush and modern setting that promotes quality interactions
    among like-minded people.

    The residences are interspersed with gardens and playgrounds
    designed to channel social activities, evoking a modern yet holistic
    lifestyle that encourages more quality family interaction time.

  • Alfresco Culture

    THE POTPOURRI IS DESIGNED FOR FULL IMMERSION
    IN AN OUTDOOR LIFESTYLE.

    The wealth of parks and recreational facilities provide space for
    wholesome activities, while the strip of alfresco cafes, restaurants
    and bars satisfy the urban need to entertain and unwind.

  • Exhilarating Heights

    THE BRIDGE LOUNGE, WITH ITS ATTRACTIVE RANGE
    OF FACILITIES, IS THE PINNACLE OF AN
    ELEVATED LIFESTYLE.

    Residents are free to mingle and converse with one another after
    dinner, host gatherings with family and friends, or simply enjoy
    the beautiful skyline with a loved one. A mini Sky Audio-Visual
    Lounge is also located here for a convenient movie night without
    leaving The Potpourri.

    Sky Audio-Visual Lounge
  • Lofty Luxury

    THE SKY LOUNGE OFFERS A PRIVATE GARDEN,
    A POOL, PLUS THE BEST VIEW OF ARA DAMANSARA,
    AN UNDENIABLY MAGNETIC DRAW.

    Deck chairs line the pool, while ample space is given to those
    who wish to throw private parties or get-togethers amidst a
    glittering backdrop of the city skyline.

  • Overview

    The Potpourri is a collection of modern residences that interweave
    elements of “live, work & play” to create a sustainable living
    environment. Sitting on prime land in the hip and trendy township
    of Ara Damansara, The Potpourri is footsteps from Citta Mall and is
    conveniently linked to surrounding areas like Damansara, Petaling
    Jaya, Shah Alam and Subang Jaya via roads, highways and public
    transport.

    Residences are tailored to suit the modern family, with floor plans
    ranging from studio to 3+1 bedroom units. Anchoring the
    development is a luxurious facilities podium and sky facilities
    complemented by a vast landscaped deck for leisure and recreation
    activities. The Potpourri will also host retail outlets and a clubhouse,
    which are open to residents and their guests.

    This sustainable and innovative development will set a new
    benchmark for homes classified as serviced apartments with
    contemporary design as it offers an integrated work and play
    environment, as well as unique architectural elements to create a
    landmark that residents can truly call home.